رفع خطای Gateway Timeout 504 در وردپرس

رفع خطای Gateway Timeout 504 در وردپرس

ساخت وبلاگ

امکانات وب

رفع خطای Gateway Timeout 504 در وردپرس

خطای 504 در وردپرس معمولاً زمانی برای شما ایجاد می شود که سرور شما به خوبی اتصال پیدا نمی کند و نمی تواند درخواست ورد به سایت را بپذیرد. به عنوان مثال، اگر از فایروال وب سایتی مانند Sucuri استفاده می کنید و قادر به اتصال به سرور وردپرس شما نیست، خطای 504 گیت وی را مشاهده خواهید کرد.

ظاهر و نوع پیام ارور ۵۰۴ سایت ممکن است در برخای از شرکت های ارائه دهنده میزبانی متفاوت باشد. این خطا می تواند با پیغام های مختلفی به شما نمایش داده شود که در ادامه در این مطلب از سئو روز رایج ترین آنها را به شما معرفی می کنیم:

504 Gateway TimeoutHTTP 504504 ERRORGateway Timeout 504HTTP Error 504 – Gateway TimeoutGateway Timeout Error

نحوه رفع ارور 504 یا Gateway Timeout سایت

همانطور که گفته شد، روش های مختلفی برای رفع خطای 504 gateway timeout وجود دارد که در ادامه مهم ترین آنها را به شما عزیزان توضیح می دهیم.

1- رفع خطای 504 در وردپرس با منتظر ماندندر بسیاری از مواقع دلیل اصلی رخ دادن این خطا ممکن است ناشی از یک نقص موقت در سرور شما باشد که به مرور زمان حل می شود. زمانی که باید این خطا مواجه شدشد بهتر است چند دقیقه سایت را ترک کنید و پس از آن مجدداً به سایت وارد شوید. اگر مشکل برای شما رفع شد، دیگر نیازی به هیچ گونه اقدامی ندارید، اما در صورتی که این خطا برای شما رفع نشده بود و مجدداً با آن مواجه شدید باید روش های دیگر را امتحان کنید.

2- رفع خطای 504 gateway timeout با خاموش کردن وی پی ان

اگر در سروریس خود از وی پی ان استفاده می کنید، بهتر است آن را به صورت موقت غیرفعال کنید. گاهی اوقات سرور VPN شما ممکن است نتواند پاسخی از سرور میزبانی مدیریت شده وردپرس شما دریافت کند و این منجر به خطای 504 گیت ‌وای تایم اوت می ‌شود. بعد از خاموش کردن وی پی ان مجدداً به سایت خود برگردید، اگر سایت به خوبی برای شما باز شد، این بدان معناست که دلیل اصلی خطا روشن بودن وی پی ان است.

بیشتر بخوانید: 7 دلیل برای قدرت و بازدهی بالای ویدئومارکتینگ

3- رفع خطای ۵۰۴ با خاموش کردن فایروالاگر از فایروال وب سایت سطح DNS مانند Sucuri یا Cloudflare استفاده می کنید، سعی کنید به طور موقت فایروال را غیرفعال کنید. این به شما امکان می دهد مستقیماً به سرور میزبان وردپرس خود متصل شوید.

اگر این روش مشکل را برطرف کرد، احتمالا سرور میزبان شما آدرس های IP فایروال را مسدود کرده است که می تواند باعث این مشکل شود. برای دریافت لیست آدرس های IP باید با ارائه دهنده خدمات فایروال خود تماس بگیرید و سپس با میزبان وب خود تماس بگیرید تا آن IP ها را در لیست سفید قرار دهید.

4- رفع ارور ۵۰۴ سایت با غیرفعال کردن پروکسی

اگر از طریق یک سرور پروکسی به اینترنت متصل هستید، ممکن است آن سرور نتواند از وب سایت وردپرس شما پاسخی دریافت کند که همین موضوع باعث می شود باید یک خطا روبه رو شوید. برای حل این مشکل، سعی کنید از یک اتصال اینترنت دیگر استفاده کنید و یا اینکه از خدمات انلاین برای متصل شدن به اینترنت استفاده نمائید.

5- رفع خطای 504 در وردپرس با تغییر سرورهای DNS

اتصال اینترنت شما از بخشی به نام سرورهای DNS استفاده می کند. این سرورها به سیستم شما کمک می کند تا بتوانید به اینترنت متصل شوید. حال اگر سرورهای DNS مورد استفاده شما از کار افتاده یا قادر به اتصال به وب سایت شما نیستند، ممکن است با خطای 504 gateway timeout روبه رو شوید. ساده ترین راه برای بررسی این موضوع، تغییر دی ان اس هایی می باشد که شما در حال استفاده کردن از آن هستید. در ویندوز، شما می توانید DNSهای خود را از طریق “کنترل پنل” و در بخش “Network and Sharing Center” تغییر دهید.

همچنین اگر شما از مک استفاده کنید، می توانید اینکار را از بخش “تنظیمات شبکه” انجام دهید. بعد از ورود به تنظیمات، روی دکمه Advanced  کلیک کنید و سپس تب DNS را انتخاب نمائید.

می توانید آدرس سرور DNS خود را به 8.8.8.8 و 8.8.4.4 تغییر دهید و تغییرات را اعمال کنید.

 بیشتر بخوانید: لایت باکس چیست؟ چه نوع لایت باکسی برای تولید محتوا بگیریم؟

6- رفع خطای 504 در وردپرس با پاکسازی پایگاه داده

یک پایگاه داده خراب همچنین می تواند باعث شود که شما با ارور ۵۰۴ سایت روبه رو شوید. شما می توانید پایگاه داده خود را با استفاده از کنترل پنل هاست و ورود به بخش phpMyAdmin پاکسازی کنید. علاوه بر آن؛ اگر شما نمی خواهید برای انجام اینکار وارد هاست خود شوید نگران نباشید، زیرا افزونه های مختلفی مانند افزونه WP-Sweep وجود دارد که می توانید به سادگی اقدام به بهینه سازی پایگاه داده وردپرس خود نمائید. فقط این نکته را فراموش نکنید، برای بهینه سازی پایگاه داده وردپرس قبل از آنکه هرگونه اقدامی انجام دهید، باید یک بک آپ کلی از تمامی داده های وب سایت خود تهیه کنید تا صورت بروز هرگونه مشکل بتوانید سایت خود را بازیابی نمائید.

7- رفع ارور ۵۰۴ سایت با غیرفعال کردن موقت افزونه ها

یکی از شایع ترین دلایل خطاها در وردپرس، وجود افزونه های ناسازگار و مخرب در سایت می باشد. برای اینکه بفهمید که آیا دلیل این خطا وجود افزونه می باشد یا خیر، تنها روش غیرفعال کردن موقت تمامی افزونه های وردپرس می باشد. برای غیرفعال کردن افزونه ها، به دلیل آنکه شما نمی توانید به پیشخوان وردپرس خود دسترسی داشته باشید، بنابراین باید اینکار را از طریق کنترل پنل هاست خود انجام دهید.

در ابتدا وارد کنترل پنل هاست خود شوید و سپس به پوشه دایرکتوری اصلی سایت مراجعه نمائید. سپس پوشه “plugins” را پیدا کنید. پس از پیدا کردن آن کافیست نام این پوشه را به یک نام دلخواه دیگر تغییر دهید. با تغییر نام پوشه افزونه ها، تمامی افزونه های وردپرس شما به صورت موقت غیرفعال خواهند شد.

پس از آن به وب سایت خود بازگردید و ببینید خطای 504 در وردپرس برای شما رفع شده یا خیر؟ در صورتی که خطا برای شما رفع شده بود، این یعنی یکی از افزونه های شما باعق به وجود آمدن خطا شده است. حال شما باید یکی یکی افزونه های خود را فعال کنید تا افزونه مخرب را پیدا نمائید. بعد از آن کافیست افزونه را حذف یا غیرفعال کنید.

 بیشتر بخوانید: بهترین افزونه لایک مطالب و کامنت وردپرس

جمع بندی: آموزش رفع ارور 504 Gateway Timeoutیکی از خطاهایی که ممکن است برای هر وب مستری رخ دهد، ارور ۵۰۴ سایت می باشد. برای رفع این مشکل روش های مختلفی وجود دارد که ما در این مطلب به 7 مورد از آنها اشاره کردیم. امیدوارم از این آموزش رضایت کامل داشته باشید.

منبع: wpbeginner سئو و دیجیتال مارکتینگ...

ما را در سایت سئو و دیجیتال مارکتینگ دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : keyvan بازدید : 143 تاريخ : سه شنبه 5 مهر 1401 ساعت: 14:41

خبرنامه

عضویت

نام کاربري :
رمز عبور :